Dyrlegen sydde fast øret hennes til nakken

For et år tilbake ble vi utsatt for en ulykke, eller Cira var i en "ulykke" hun ble angrepet av en annen hund, som var ganske så mye sterkere en det lille Cira er. Hun fikk noen stygge sår bak i nakken og på et av bakbeina hennes. Dette skjedde selvfølgelig en helg slik at det var dyrlegevakt på hele Hadeland her jeg bor, å den som hadde vakt denne helgen var selvfølgelig en mann som burde mista jobben tvert.

Selve ulykken er ikke noe jeg vil gå mer inn på, men det som skjedde i etterkant skal dere få vite alt om! 

Vi ankom dyrlegen med 2 hunder, min lille Cira som var skadet, å hunden som angrep. Det ble dessverre slik av den måtte avlives, noe som er fryktelig trist selv om det var noe som bare måtte gjøres. Det første dyrlegen sier til eieren av denne hunden er at han bare kan legge den tingen opp på bordet slik at h*n kan sett sprøyta. Ikke noe kjære mor her i gården.

Jeg fikk beskjed om og legge Cira på en benk i et annet rom,der skulle jeg vente til h*n var ferdig med avlivningen. H*n så på såret hennes, satt litt bedøvelse rundt det dype såret og begynte og sy. For det første Cira fikk ikke mye bedøvelse, når hun ligger og skriker av smerte, mens h*n bruker makt til og holde henne nede. H*n barberte ikke rundt såret, så pelsen hennes ble sydd fast i såret. Når h*n skulle knyte denne tråden lagde h*n en knute med litt av huden hennes slik at det ble en boble med hud ( Denne huden ble senere fjernet fordi den døde)

Når h*n ble ferdig sendte h*n oss hjem etter vi fikk en heftig dyr regning. Denne helgen blir Cira bare sykere og sykere, vi skjønner jo at alt var feil, å at denne dyrlegen har gjort en enorm tabbe som gjør at livet til Cira nå står mellom liv og død. Hun klarer ikke gå rett, h*n har klart å sy fast øret hennes til nakken.

Mandagen dro vi direkte til en annen dyrlege som bare tar en rask titt på Cira og sender henne inn til opperasjon med en gang, de ble nødt til og fjerne litt av huden hennes fordi den rett og slett var død, pga hva denne dyrlegen har gjort. De måtte sette inn et dren slik at alt av væske skulle komme ut, å barberte selvfølgelig den stakkars lille jenta slik at det ikke skulle komme bakterier i sårene hun hadde fått.

De sa rett ut at alt den forrige dyrlegen gjorde var feil, å om vi ikke hadde kommet når vi kom, kunne hun dø når som helst. Jeg blir fortsatt ill sint over og snakke om den dyrlegen som torturerte Cira, h*n skulle mista jobben. Å vi skulle fått erstatning fra h*n, vi prøvde og gå videre med saken, men kom ikke noen vei den gang.Jeg har fått høre fra andre i ettertid at de har blitt behandlet på veldig lik måte av den samme dyrlegen, kanskje mattilsynet burde komme inn i bildet snart. For det ringer jo noen alarmer her om at noe er galt.( Heldigvis klarte dyrlegene på Gran og redde Cira) Ser litt rar ut med så lite hår haha.Har dere opplevd noe lignende før?

Del gjerne innlegget så folk kan bli obs på at dyrleger ikke alltid er til og stole på!

Xoxo <3 

8 kommentarer

Maren

05.04.2016 kl.19:01

Huff stakkars lita, så lita og nydelig:)

RikkeTherese95

05.04.2016 kl.19:29

Maren: Ja hun er nydelig, å heldigvis helt frisk og fin nå! :-)

Hundemamma

05.04.2016 kl.19:35

Oi, stakkars liten ! Godt at alt er i orden nå ;)

RikkeTherese95

06.04.2016 kl.12:54

Hundemamma: Ja heldigvis :-)

Therese Bråthen <3

05.04.2016 kl.20:33

Uff stakar liten :/ Nå fikk jeg vondt i hjertet mitt, ikke noe koselig å lese <3 Godt alt er bra igjen nå, å så utrolig nydelig hun er <3

RikkeTherese95

06.04.2016 kl.12:55

Therese Bråthen: Ja jeg får det hver gang jeg snakker om det. Ja absolutt <3 Awww ja hun er kjempe nydelig ^^

Bitte-Louise

06.04.2016 kl.16:17

Stakkar, men så nydelig hund <3 men håper det går bedre henne etter vært å ha en super fin dag videre :)

RikkeTherese95

07.04.2016 kl.22:24

Bitte: Ja det var så trist, jada nå har hun det utrolig godt. Takk og lov for det!^^

Skriv en ny kommentar

RikkeTherese95

RikkeTherese95

20, Gran

Jeg er ei jente på 20 år som blogger om alt fra min "normale hverdag" oppskrifter, mote, å interiør. Håper du trives her inne, legg igjen en kommentar så får du en i retur! <3

Kategorier

Arkiv

hits