Bolle katastrofe

Søndagen som var så var det jo fastelaven, å jeg tenkte jeg skulle overaske med nystekte boller. Jeg tenkte også denne gangen at jeg skulle prøve meg på en ny oppskrift, DET SKULLE JEG ALDRI GJORT! 

 Det var en blogger, jeg skriver ikke ned bloggen her for hennes del haha, men hun la ut en bolledeig på bloggen sin for en ukes tid tilbake. Den så jo kjempe god ut, å ikke minst lett. Men bollene mine ble på ingen måte slik de antatte bollene hennes ble. De ble så ille at samboeren min kalte dem en fiasko og katastrofe. Å jeg er så enig med han.

( Han turte og si dette etter han ikke sa noe når han prøvesmakte for og være snill,  å jeg smakte på dem og kastet 2 brett med boller haha) Jeg hadde da stått i 4 timer på kjøkkenet å gledet meg til kjempe gode varme boller, å når jeg fikk kjempe harde boller utenpå og helt rå inni, nei da ble det en deprimert Rikke som gikk ut med søppelposer fulle av boller! 

Så noen hjemmebakte fastelavens boller ble det da altså ikke, klapp på skulderen for joker som hadde søndagsåpent med ferdig lagde fastelavens boller.Noen bilde av bollene mine får dere da altså ikke, men et av meg skal dere få ;)

Har du en bake katastrofe historie du vil dele?

Xoxo <3 

 

 

12 kommentarer

Benji

09.02.2016 kl.22:44

Hahaha aawh maan... DET suger. Off å off.. åsså 4 timer?? Tenker meg samboern også hadde gledet seg. Jaja.. Man lever og lærer. Neste gang får du bake de 1 uke i forveien eller noe, så du er sikker. ^^ Takk til joker ja. Saved the day! Haha. ^^

Altså... e ska være dønn ærlig å si at e baker ikke. x) Men jeg er ikke et særlig kake menneske heller, så kanskje derfor. Men det mest skuffende jeg har opplevd var når jeg hadde laget kjøttdeig og spaghetti selv, å kjøttdeigen smakte som tørr jord i en dau kaktus potte.. Kjøttdeig og spaghetti er noe av det beste jeg vet, så det var en let-down for å si d mildt. xD

Men e vil lære meg å lage pannekaker da! Tenker e ska prøve d imorra te meg og lillesøss. ^^

RikkeTherese95

09.02.2016 kl.22:59

Benji: Hahaha joda han sa de smakte bolle allikevel men jeg vet han LYVER... åh huff da, hvordan fikk du til det? :-O ja det er sykt godt, lenge siden jeg har spist, rett og slett fordi det tar så lang tid og steke! xD men sveler er jeg god på ( søk opp sveler om du ikke vet hva det er, det er himmelsk godt). tenkte og legge ut oppskrift en gang snart! :-)

Benji

09.02.2016 kl.23:12

Hahaha, han prøver å gjøre deg glad!! Appreciate it!! xD

Hahah nei det må du ikke spør meg om altså.. Jeg er ingen rocket scientist på kjøkkenet. Haha, tar da ikke så lang tid vel? At least I think not.. Ååå jo. Svele ekke dumt asså. Liker det jeg også! :D

Hahaha, vel, given the fact at jeg nettopp sa at jeg skal prøve å lage pannekaker for første gang, og at du med dette innlegget har demonstrert at man ikke skal stole på alle oppskrifter man leser på blogg, så kan du nok forstå my skepticism når du sier at du skal poste en oppskrift.. xD Vet ikke om e tørr å prøve dette, i frykt for utter disappointment. xD

RikkeTherese95

13.02.2016 kl.21:17

Benji: yesss i doo ^^ hahaha mine sveler er best :-D

Maria Jansen

09.02.2016 kl.23:18

Så utrolig kjedelig! Spesielt når man har brukt så lang tid og laget såå mange! Bra Joker hadde åpent da så dere fikk fastelavnsboller allikevel! :)

Jeg er ikke så veldig glad i å bake faktisk, men husker enda en gang i ca 7ende klasse hvor jeg bakte et brett med muffins der ingrediensene var mel og en halv pakke med smør, lagde den oppskriften selv i hodet haha. Mamma var ikke mye glad da hele steikeovnen bare var dekket i rennende smør haha! Jaja, det ble ikke den oppskriften igjen, holdt meg heller til Toro muffins fra den gangen av.

Håper du får en fin kveld videre :)

RikkeTherese95

13.02.2016 kl.21:18

Maria Jansen: Ja lenge leve søndagsåpent :-) ahahah huff da, gjorde mye rart jeg også fordi jeg var sikker på at det var slik det skulle være, rørte sammen smør og egg og trodde det var sånn det gule i skoleboller skulle være xD

Hellaaa

10.02.2016 kl.17:51

uff så kjipt at det endte slik å når du brukte så lang tid på å årne di :o bra dere fikk en nødløsning med joker sine da, hehe :-)

RikkeTherese95

13.02.2016 kl.21:19

Hellaaa: ja takk gud for at det gikk i orden, ellers hadde det blitt litt stusslig xD

Oda

10.02.2016 kl.19:51

Haha, huff! Høres ikke særlig gøy ut.. Neste gang blir det nok den samme, gamle oppskriften du har brukt tidligere tenker jeg! Håper du får en fin kveld:)

RikkeTherese95

13.02.2016 kl.21:20

ODA: Ja absolutt, det er det tryggeste :-D

meadowsofheaven

10.02.2016 kl.20:10

Haha, uffameien! x) Du er nå søt daaaa <3

RikkeTherese95

13.02.2016 kl.21:21

meadowsofheaven: awwwi <3

Skriv en ny kommentar

RikkeTherese95

RikkeTherese95

20, Gran

Jeg er ei jente på 20 år som blogger om alt fra min "normale hverdag" oppskrifter, mote, å interiør. Håper du trives her inne, legg igjen en kommentar så får du en i retur! <3

Kategorier

Arkiv

hits